» KARDAN KAPANAN MAHALLE YOLLARI AÇILDI

Yoğun kar yağışıyla kapanan yollarımız Belediyemiz personelinin gün boyu ve gece geç saatlere kadar yaptığı çalışmayla ulaşıma açıldı.

9 Ocak Çarşamba günü yoğun kar yağışıyla gün içinde kapanan mahalle yollarımızda 10 Ocak Perşembe sabahından itibaren başlayan yol açma çalışmalarımız gece geç saatlerde tamamlandı. Bütün yollarımız ulaşıma açıldı. İki iş makinesi bir traktörle yapılan çalışmalarda arkadaşlarımızın gayretli çalışmalarıyla 11 Ocak Cuma sabahı yolu kapalı mahallemiz kalmadı. Çarşamba günü öylen kardan tatil edilen okullarda eğitim bir buçuk günlük aradan sonra yeniden başladı.