» KAR TEMİZLEME VE TAŞIMA ÇALIŞMALARI

İlçe merkezinde yol ve meydanları açma çalışmaları sırasında biriken karları ilçe merkezi dışına taşıyoruz.

İlçemizde her kar yağdığında iş makinelerimiz öncelikle ilçe merkezinin yol ve meydanlarını açarlar hemen mahalle yollarını açma çalışmalarını başlatırlar. Bu seferde aynısı oldu. Havanın açmasıyla ilçe merkezinde temizlik sırasında oluşan kar yığınlarını iş makinemiz ve kamyonlarımızla ilçe dışına taşıma çalışmalarını başlattık. Bu çalışmalar karın yoğunluğuna göre bazen günlerce devam eder bu sefer yarım metreyi geçkin bir kar yağışı nedeniyle çalışmalar kısa sürecek.