» KIŞ KONSERİNE BÜYÜK KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Milli piyango katkılarıyla gerçekleşen ilçemizde bir ilkin yaşandığı kış konserine büyük katılım oldu.

Milli piyango katkılarıyla belediyemiz tarafından düzenlenen konsere ilçemiz nüfusuna göre büyük bir katılım gerçekleşti. Belediyemiz elamanları tarafından günler öncesinden hazırlanan YİBO kapalı spor salonunda önceden düzenlenen 500 kişilik oturma yeri erken saatlerde dolunca belediyemiz ekibi tarafından sandalye takviyesi yapıldı. Çok sayıda katılımcıda programı ayakta izlemek zorunda kaldı. Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Şenpazar Belediye Başkanı Suat Saygın, Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ve ekipleri Ak Parti İl Başkanı Avukat Metin Çelik ve İl yönetim kurul üyeleri, ilçemiz halkı yanı sıra çevri ilçelerden de katılanlar oldu.

Gecede gerçekleşen konserde Ankaralı sanatçı Berna Başel Kastamonulu sanatçılar Şevket Doğan Fındık kurdu olarak ünlenen Berna Karagözoğlu sahne aldılar. Belediyemiz tarafından günün anısına sanatçılara plaket verildi. Şevket Doğan ve Berna Karagözoğlu’nun plaketine Belediye Başkanımız verdi.  Berna Başel ise plaketini Şenpazar Belediye Başkanı Suat Saygın’nın elinden aldı.

Belediye Başkanımız Gecede yaptığı konuşmada bize kış mevsiminde bu heyecan ve coşkuyu yaşatan Belediyemize de önemli katkıda buluna Milli piyango Genel Müdürü Hemşerimiz Sayın Recep Biçer ve ekibine, bu salonu tahsis eden hep yanımızda bulunan İlçe kaymakamımıza, okul müdürlerimize çekilişte yardımcı olan örgenci kızlarımıza, Organizeyi gerçelştiren Fon Prodüksiyona şirketi yetkililerine, Ak Parti il Başkanımız ve yönetim kurul üyelerine,  Belediye Başkanı arkadaşlarıma Spor salonun hazırlanmasında büyük özveri gösteren belediyemiz personeline misafirlere ilçe halkına sanatçılara katılımlarıyla bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum dedi.