» ESNAFLARIMIZ DENETLENDİ

AĞLI BELEDİYESİ ZABITA MEMURU, TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ VE TOPLUM SAĞLIK MERKEZİNİN ORTAKLAŞA YÜRÜTTÜĞÜ ESNAFLARIMIZA YÖNELİK DENETİMLER DEVAM EDİYOR.

EKİPLERİN YAPTIĞI DENETİMLERDE, İŞ YERİ ÇALIŞTIRMA RUHSATI, ,FİYAT ETİKETLERİ, TÜKETİM TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLERİN TESPİTİ, İLÇE TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ GIDA KONTROL EKİPLERİ DE ÜRETİM AŞAMASINDA YAPILAN İŞLEMLER, KULLANILAN MALZEMELERİN STANDARTLARA UYGUNLUĞUNU İNCELENDİ. GENEL TEMİZLİK, PERSONEL HİJYENİ, KONTROLLERİ YAPARAK ÇALIŞAN PERSONELİN ÇALIŞMA VE SAĞLIK KARNELERİ İLE PORTÖR MUAYENELERİ GÖZDEN GEÇİRDİ. YAPILAN KONTROLLERDE EKSİK GÖRÜLEN KISIMLARIN MEVZUATA UYGUN HALE GETİRİLMESİ İÇİN SÜRE VERİLDİ.
KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUHARREM DİNÇ “DENETİMLERİMİZİ PERİYODİK OLARAK SÜRDÜRÜYORUZ, DENETİMLERİMİZİN AMACI VATANDAŞLARIMIZIN HUZURLU, SAĞLIKLI VE HİJYEN KURALLARINA UYGUN ALIŞVERİŞ YAPMALARINA İMKÂN SAĞLAMAK VE ESNAFLARI BİLİNÇLENDİRMEK OLDUGUNU VE GEREKEN TEDBİRLERİ ALMAK İÇİN ÇALIŞMALARIN SÜRDÜRÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ.