»  BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDEN 50 ADET ÇÖP KONTEYNERI ALDIK

Belediyemizin acil ihtiyacı olan 50 adet çöp konteynerı Bayrampaşa Belediyesi tarafından ilçemize gönderildi.

Gurbette iken uzun yıllar Bayrampaşa da yaşayan Belediye Başkanımız, Bayrampaşa Belediyesinden her yıl farklı destekler alıyor. Önceki yıllarda şimdi Milletvekili olan Hüseyin Bürge Başkandan iki yıldır da şu anki Belediye Başkanı Atilla Aydıner Başkandan belediyemiz adına yardımlar alıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a giden Belediye Başkanımız, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner’i ziyaret ederek İlçemizde acil ihtiyacımız olan çöp konteynerı talebinde bulundu Başkanımızın talebi üzerine Bayrampaşa Belediye başkanı 50 adet çöp konteynerını Belediyemize verdi. Çoğunluğu yeni olan konteynırların eskileri de elden geçirildi tekerlekleri değiştirildi boyanarak ilçemize gönderildi. Özellikle ilçe merkezinde çürümüş kullanılmaz hale gelen konteyner lar yenileriyle değiştirildi. Bazı yerlere de ilaveler yapıldı.

Her zaman destekleri ve katkılarıyla belediyemize ilçemize destek veren Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Atilla Aydıner’e teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyor Sağlık sıhhat ve başarılar diliyoruz.