» DİN GÖREVLİLERİNDEN ZİYARET

İlçe müftülüğümüzün açtığı Kuran ı kerimi güzel okuma kursuna katılan mahalle ve köy imam hatipleri Belediye Başkanımızı ziyaret ettiler.

İlçe müftülüğümüz tarafından açılan Kuran ı kerimi güzel okuma kursunun eğiticiliğini yapan Kastamonu İsmail Bey Camii İmam hatibi Abdullah Kuru ve Müftü vekili merkez camii İmam hatibi Burhan Hoca öncülüğünde mahalle ve köy İmam hatipleri Belediyemize gelerek Belediye Başkanımızı ziyaret ettiler. Makamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Belediye Başkanımız Din görevlisi hocalara öğlen yemeği ikram ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sohbet sırasında özellikle mahalle İmam hatipleri mahalleleriyle ilgili sorun ve görüşlerini Belediye Başkanımıza aktardılar.