» İLÇEMİZDE POLİS TEŞKİLATININ 168. YILI KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıl Dönümü Ülkemizin Her Yerinde Olduğu Gibi İlçemizde de Kutlandı

10 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen kutlamalar öncesinde ilçemiz Emniyet Amiri Mehmet Akbaş beraberinde Trafik Polis Memuru Uğur Şentürk ve Polis Memuru Murat Güney’le birlikte Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler ve kendisine Kutlama programı davetiyesini sundular. Belediye Başkanımız Muharrem Dinç’te Emniyet amirimiz ve beraberindeki Polis memurlarının Polis Teşkilatını Yıl dönümünü kutladı. Kendilerine ve tüm Polis Teşkilatına kazasız belasız başarılarla dolu nice yıllar dileğini belirtti.

Kutlamalar Belediyemiz önündeki Atatürk Anıtına çelek konulması saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başladı. İlçe kaymakamımız Serdar Karal başta olmak üzere Jandarma Komutanımız, Belediye Başkanımız Küre Cumhuriyet Savcıları Kurumlarımızın Müdürleri çalışanları ve İlçe halkı katıldı. Burada Emniyet Amiri Mehmet Akbaş günün önem ve anlamını belirten bir konuşma yaptı. Tören programının sonrasında heyet hep birlikte Belediye düğün salonuna geçti. Burada katılanlara emniyet teşkilatımız tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu böylece kutlama programı sona erdi.