» Halk Toplantısının İkincisi Yapıldı

Belediye Başkanımız tarafından başlatılan birincisi Mayıs ayında yapılan Halkı bilgilendirme sohbet ve sorunları dinleme toplantısının ikincisi, 9 Haziran Salı günü belediye toplantı salonunda yapıldı. Mahalle muhtarlarımız ve halkın katılımıyla gerçekleşen toplantıda; Belediye Başkanımız bir aylık faaliyetini ve İstanbul da görüştüğü belediyelerle ilgili bilgiler verdi. Başkan konuşmasını tamamladıktan sonra muhtarlara ve katılanlara söz verdi. Katılımcılar sorunlarını anlattı. Bazıları başkana önerilerde bulundular, konuşanları dikkatle dinleyen başkan ve ekibi notlar aldı. Konuşmacıların tamamı böyle toplantılar düzenlediği için başkanımıza teşekkür ettiler, toplantıların devamını dilediler.