» YİBO ÇALIŞMA DURUMU

Milli Eğitim İl Müdürü yibo da incelemelerde bulundu.

İlçemiz Halk eğitim müdürlüğünün düzenlediği yılsonu sergisi ve sertifika töreni nedeniyle ilçemize gelen İl Milli eğitim Müdürü YİBO da incelemelerde bulundu.

Beraberinde Müdür yardımcılarıyla birlikte İlçemize gelen Milli Eğitim İl Müdürü Bekir Aksoy törende yaptığı konuşmada 2013-2014 eğitim öğretim yılında yatılı bölge okulunu lise yatılı meslek okulu olarak faaliyete sokacaklarını belirterek yeni öğretim yılında örgenci kabulüne başlanacağını söyledi.

daha sonra İlçe Kaymakamımız Belediye Başkanımız İlçe Milli eğitim Müdürümüzle birlikte güçlendirme çalışmaları devam eden YİBO da incelemeler yaparak müteahhit firma yetkililerinden güçlendirmeyle ilgili bilgiler aldı. Milli Eğitim İl Müdürü Bekir Aksoy Sohbet sırasında Belediye Başkanımızın sorması üzerine kesin olmamakla birlikte kız yatılı imam hatip lisesi açmayı düşünüyoruz. çünkü Kastamonu merkezde bile yatılı imam hatip yok çevre ilçeleri buraya toplayacağız dedi. Daha sonra incelemelerini tamamlayan İl Milli Eğitim Müdürü ve beraberinde gelen müdür yardımcıları ilçemizden ayrıldılar.

beence en iyisini
  : sinan çakıroğlu 19.06.2013 19:48:22