» FESHANEDE STANDIMIZA YOGUN İLGİ OLDU

İstanbul Feshanede Düzenlenen Kastamonu Günlerinde Belediyemiz ve kaymakamlığımız birliktye açtığımız Standımıza Yogun ilgi oldu.

Kas-Der Kastamonulular Dayanışma Derneğinin düzenlediği 6. Feshane Kastamonu günleri kapsamında kastamonu kültürü İstanbula taşındı Belediyeler iç kısımda açtıkları satandlarda hemşerilerini ve misafirleri karşılarken ilimizin her ilçesinden getirilen yöresel ürünler hemşerilerimiz ve istanbullular tarafından çok yoğun ilgi gördü. Belediyemiz standı dört gün boyunca doldu boşaldı. günün önemli kısmında standımızda bulunan Belediye Başkanımız standımıza gelen misafirlerimize düğün böreği ve elma ekşisi ikram etti. Kastamonu Valimiz başta olmak üzere çok sayıda milletvekili ve belediye başkanı standımızı ziyaret edere elme ekşimizi içtiler hepiside bu doğal ve yöresel içeçegimizi çok beğendiklerini söylediler. Feshanenin bahçesinde kurulan gıda bölümünde yöremizin eltli ekmeği, banduma, düğün, böreği, mantı, tirit ve kuyu kebabı stantları gün boyu doldu boşaldı. ülkemizin değişik köşelerinden gelenmiş olan istanbullular tarafından da çok beğenildi.