» İŞKUR PROJESİ

İŞKUR ELEMLARI İŞBAŞI YAPTI

Belediyemizle İŞKUR arasında yapılan projeyle 5 kişi belediyemizde dört ay çalışmak üzere işbaşı yaptılar.

noter kurasıyla belirlenen işkur elamanları arasında beşkişi işbaşı yaparken diger beşkişide yedek olarak belirlendi. belediyemizde dört ay boyunca çevre düzenlemesi ve altyapı çalışmalarında görev yapacak olan beş kişinin maaşları ve ssk ları işkur tarafından ödenecek. Kamu yararına çalışma programı (TYÇP) kapsamında çalışanların ilçe merkezinde oturan ve hiç bir sosyal güvencesi olmayanlar arasından iştalebi olanlardan seçildi.