» A.T.M Derneğinden Büyük Gayret

Adalar, Tunuslar, Müsellimler Köyleri Derneği 27 Haziran’ da Tunuslar’da gerçekleştirecekleri etkinlik için büyük çaba harcıyor, olağan üstü gayret gösteriyorlar. Tunuslar Köyüne adını verdiği belirtilen köyün üzerinde bulunan Tunuslu Komutan, Mehmet Muhammet Tunusi türbesine yol açtırmak için çalışan dernek Başkanı Ayhan Ünal ve ekibi Seydiler sapağına tabela asarken, başkanımızla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ankara ya giden ekip etkinliklerine Tunus Büyük Elçisinin Tunuslu ve Tunus Dostluk Derneği yöneticileriyle bay bayan ailece bir otobüs insanın ilçemize ve köylerine geleceğini belirttiler. Folklor ekibinin ve mehteranın gösteri yapacağı etkinlikte Kastamonulu sanatçılar Bilal Ertuğrul ve Gülcan Kara konser verecekler. Köylerinde böyle büyük bir etkinliği düzenleyen A.T.M Derneği Başkanı ve arkadaşlarını tebrik ediyor başarılar diliyoruz.