» ARTIK BİZİMDE GREYDERİMİZ VAR

Belediyemiz araç parkında eksikliğini en çok hissettiğimiz iş makinesi greyderimiz hizmete girdi.
on mahalle bunlara bağlı elli dört yerleşim biriminden oluşan ilçemizde, sert geçen kış aylarından sonra yaklaşık yüz yirmi km stabilize yol ağımız her yıl bozulur ve yaz aylarında yollara bakım yapılır. Yol yapımında hiç şüphesiz en önemli iş makinesi greyderdir. Belediyemizde greyder olmadığı için her yıl çevre belediyelerden kaymakamlıklardan greyder arayışına girer onların boş zamanlarında aldığımız emanet greyderlerle yollarımızı onarmaya çalışırken geçen yıl yangın geçirmiş bir greyderi Valiliğimizden cüzi bir ücret karşılığı alarak tamir ettirdik.
Üsküdar Belediyesinin öncülüğünde İstanbul'a tamire gönderdiğimiz greyderimiz tepeden tırnağa yenilendi. Şanzımanı, motoru birçok aksamı yenilendi oldukça önemli harcama yapıldı. Fakat Belediye Başkanımızın kişisel gayretleriyle belediyemiz bütçesinden hiç bir harcama yapılmadı. Greyderimiz İstanbul'a Kastamonu özel idare treyleriyle gitti İstanbul dan ise Büyük Şehir belediyesinin treyleri ve öncü aracıyla geldi bunlarda belediyemizden herhangi bir ödeme yapılmadı. Greyderimizin Belediyemize İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz.
Belediye Başkanımızdan Teşekkür
Belediyemize yenilenmiş bir greyder kazandırılmasına katkısı olan Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş'a, Genel Sekreterimiz Sayın Zafer Karahasanoğlu'na Tamirinde özel katkılarından dolayı Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Mustafa Kara,ya Üsküdar'ın Başarılı Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Sinan Aktaş,a Başkan yardımcısı değerli hemşerimiz dostumuz Sayın Esat Kalay,a sırasıyla Arnavutköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet Haşim Baltacı'ya Beykoz Belediye Başkanı Sayın Yücel Çelikbilek,e Başkan danışmanı Sayın İsa Sucuoğlu'na, farklı konularda da desteğini gördüğüm Beykoz Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Sayın Muharrem Kaşıtoğlu,na Başbakanımızın Yeğeni Sayın Ahmet Erdoğan,a ARGE Mühendislik Sahibi Sayın Cevat Söğüt'e, Küre Eti bakır Genel Müdürü Sayın Ahmet Tezcan'a Emmidağ Mermere, Acar Mermere, Onur Mermere, Devrek Mermere ve her konuda olduğu gibi yardım ve desteğini hep gördüğümüz Hemşerimiz Sayın Mehmet Mamur'a Şahsım belediyem ve ilçem adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.