» İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNDEN İKİ ARAÇ ALDIK

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Massey Ferguson marka bir kato kepçe birde Renault kango marka otomobil aldık.
bugüne kadar özellikle İstanbul belediyelerinden çok sayıda araç gereç alan Belediye Başkanımız bir iş makinesini birde otomobili İstanbul Büyükşehir Belediyesinden alarak İlçemize ve Belediyemize kazandırdı. on mahallemiz elli dört yerleşim yerimiz düşünüldüğünde özellikle su ve kanal tamirlerinde ve bağlantılarında yeni kepçemiz çok işe yarayacak . her iki aracında ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.