» İFTAR ÇADIRIMIZ BEŞİNCİ YILINDA HİZMETE DEVAM EDİYOR

2009 Yılında göreve gelen Belediye Başkanımız tarafından kurulan iftar çadırı beşinci yılındada hizmete devam ediyor.
Beş yıldır ramazan boyunca açık olan iftar çadırımızda her akşam yüz yüzelli kişi bazı akşamlar ikiyüz ikiyüz elli kişi iftar ediyor. ilk yıldan beri Belediyemiz tarafından organize edilen programda her akşam bir hayırsever tarafından karşılanan iftar yemeği iftarı veren kişinin tercihine göre ilçemizde faaliyet gösteren lokantalar tarafından servis ediliyor. zaman zaman iftar veren kişi trafından özel davetlerde oluyor. ilçemizde çalışanların yoldan geçenlerin ve bu manevi atmosferi yaşamak isteyenlerin katılımıyla iftar programı dolu dolu devam ediyor.
Verdikleri iftar yemekleriyle ilçemizde Ramazan ayının farklı yaşanmasına vesile olan hayırsever şirketlere, şahıslara şükranlarımızı sunuyor hayırlı bereketli bol kazançlar diliyoruz.