» İFTAR ÇADIRINDA 400 KİŞİYE İFTAR VERİLDİ

Her akşam yaklaşık yüz elli iki yüz kişinin iftar yaptığı iftar çadırında yaklaşık 400 kişiye iftar verildi.
geçtiğimiz salı günü akşamı Azdavay da çeşitli ticari faaliyetlerde bulunan bizim ilçemizde de akaryakıt istasyonu işleten Hizeloğulları tarafından verilen iftara yaklaşık dört yüz kişi katıldı. ilçemizden ve çevre ilçelerden çok sayıda katılımın odluğu iftarda yemekler Hizeloğulları'nın Azdavay'daki lokantası tarafından hazırlanarak ilçemize getirildi. iftar çadırı bu kalabalığı almayacağı için Belediyenin önündeki alana masalar yerleştirildi. Hizeloğuları şirketinin yetkililerinin tamamının katıldığı iftar öncesi ailenin geçmişleri için Mevlit ve Kuranıkerim okutuldu.
iftar sonrası konuşan Çakıroğlu Köyü Muhtarı Orhan Hizel Belediye Başkanımıza kendilerine böyle bir imkanı sunduğu için teşekkür etti.