» YATILI KIZ İMAMHATİP LİSEMİZE MÜDÜR ATANDI

Geçen Yıl Kapatılan Yatılı Bölge Okulumuz (YİBO) Yatılı Kız İmamhatip Lisesi Olarak Açılıyor.
Taşköprü İmamhatip Lisesinden İlçemiz Yatılı Kız İmamhatip Lisesi Müdürlüğüne atanan Ali Yıldırım ilçemize gelerek göreve başladı. Müdürle birlikte birde bayan memur göreve başladı. Bayan memur Kocaelinden İlçemize atandı.
İlçemiz Millieğitim Müdürü Dede Sarı, Şube Müdürü Ertan Karakethüdaoğlu yeni İmamhatip Müdürümüz Ali Yıldırım ve İmamhatip Lisemize yeni atana bayan Memur Merve Atabaş birlikte Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek tanıştılar ve konuyla ilgili bilgi alış verişinde bulundular. Heyyet daha sonra hep birlikte yeni yatılı Kız İmamhatip lisesine geçerek incelemelerde bulundular. Kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Yatılı Kız imamhatip Lisemizin hayırlı olmasını dileklerimle. Yeni Müdürümüze ve Memure Hanıma hoşgeldiniz diyor başarılar diliyorum. Bundan sanra hepimize düşen görev hep birlikte okulumuza ögrenci bulmak olacak bu konuda herkesin desteğine ihtiyacımız var dedi.