» YOLLARIMIZI KENDİ GREYDERİMİZLE YAPIYORUZ

Belediyemize ait gereyderimizle mahalle yollarımızı sırasıyla yeniden onarıyoruz.
Belediye Başkanımızın gayretiyle özel idareden atıl durumdayken alınan ve İstanbul da Üsküdar Belediyesi öncülüğünde Arnavutköy, Beykoz Belediyeleri ve bazı hayır sever şirketlerin katkılarıyla tepeden tırnağa yenilenen greyderimizle mahalle yollarımızı bir bir düzenliyoruz.
Belediye araç parkında eksikliğini en çok hissettiğimiz greydere sahip olmamızla artık yollarımızı rahat rahat onarıyoruz. yıllardır çevre belediyelerin boş zamanlarını takip edip acele acele onların greyderleriyle yollarımızı onarmaya çalışıyorduk. D.S.İ den emekli greyder oparatörü konusunun uzmanı Hasan Bilir greyderimizde oparatör olarak çalışıyor. Yağlıca mahallesinden başladığımız yol çalışmalarında Alınca, Örencik, Kırlardere, Ketenciler, Danacı ve Merkez mahalle yollarını tamamladık. Dikmen, Sinan ve Selmanlı Mahalleleriyle yol çalışmalarımızı bitirmiş olacagız.