» Kas-Der Yönetiminde 2 Ağlı lı Hemşerimiz Var

Kastamonu’nun en büyük derneği Kas-Der in yeni yapılan kongresinde iki Ağlı Kas-Der yönetimine seçildi. Devrekâni li Genç işadamı Derya OVALIOĞLU Başkanlığındaki listede Ağlı Dernek Başkanı Kemal ETİŞGEN ve Perpa da tercüme bürosu işleten Akçakeseli Metin BAŞ seçilerek göreve geldiler. Kastamonu’muzun en büyük derneğinde yer alan hemşerilerimizin İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor kendilerini tebrik ediyoruz. Derya OVALIOĞLU ve ekibini de tebrik ediyor başarılar diliyoruz.