» YENİ KAYMAKAMIMIZ GÖREVE BAŞLADI

Yeni Kaymakamımız Sayın Adnan ŞEN  göreve başladı. Sayın Kaymakamımıza Hoş geldiniz diyor görevinde başarılar diliyoruz.
Kaymakam Beyin özgeçmişi: 1982 yılında Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde doğdu. İlk ve orta eğitimini Tavşanlı'da tamamladı. 2000 yılında üniversite eğitimine başladı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 2004 yılında lisans derecesinde mezun oldu. Devlet memurluğuna 2006 yılı Ağustos ayında başladı. Maliye Bakanlığı'nda 2006-2007 yılları arasında Muhasebe Uzman  Yardımcısı olarak Ankara ve Kocaeli illerinde, 2007-2010  yılları arasında da Vergi Denetmen Yardımcısı olarak Ankara ilinde çalıştı. 2010 yılı Şubat ayında Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kırıkkale Valiliği'nde il stajını, Kırıkkale ili Keskin ilçesinde kaymakam refikliği stajını, Bursa merkez, İznik ve Kestel ilçelerinde teftiş stajını tamamladı. Afyonkarahisar ili Dazkırı ilçesi ve Konya ili Yunak ilçesinde dokuz ay süreyle Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Yurtdışı stajı kapsamında bir yıl süreyle Amerika Birleşik Devletleri Virginia eyaletinde bulunarak Virginia Tech Üniversitesinde dil eğitimini başarıyla tamamladı. İyi derecede İngilizce bilmekte olup evli ve iki kız babasıdır.

Yeni Kaymakamımız Sayın Adnan ŞEN hoş geldiniz der ilçemiz adına hayırlı işlere yapacayını dilerim saygılarımla
  : ali kahraman13.09.2013 20:14:03