» SELMANLI MAHALLESİNDE KANALİZASYON ÇALIŞMASI YAPILDI

Belediyemizle Mahalle halkı ve mahalle sınırları içinde faaliyet gösteren Devrek Mermer işbirliğiyle kanalizasyon şebekesi yenilendi.
İlçemiz Salman mahallesinde büyük bir sorun olan kanalizasyon tıkanmaları ve bunun sonucunda oluşan pis koku mahalle halkını çok rahatsız ediyordu.Belediye ekiplerimizin ve mahalle halkının katkıları ile mevcut olan beton büzler korger borularla değiştirilip kanalizasyon hattımız yenilenmiş oldu. Mahalle Muhtarı İsmail Yanıkkaya ve Mahalle halkından gurbette yaşayan İlhan Ulu öncülüğünde yapılan çalışmalarda yaklaşık dört yüz metrelik korger boru Devrek Mermer Şirketi tarafından temin edildi..