» ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİLER

Yeni eğitim ögretim yılının başlaması nedeniyle bir ögretmen ve beraberinde bir gurup ögrenci Belediye Başkanımızı ziyaret ettiler.

2013-2014 eğitim ögretim yılının başlması nedeniyle Nedime Kaya İlkögretim okulundan Ögretmen İbrahim Gökhan Türmen ve 8. sınıf ögrencisi Ayfer Çelebi, 7. sınıf ögrencisi Nuriye Açıkgöz, 6. sınıf ögrencisi Onur Çoşkun Belediye Başkanımızı ziyaret ettiler. Başkanımızla bir süre sohbet eden Ögretmen ve ögrencilere Belediye Başkanımız Çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti ve yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.