» İŞMAKINASI GİREMEYİNCE BELEDİYEMİZ ELEMANLARI KAZMA KÜREKLE ÇALIŞTI

Ketenciler Mahallemiz su şebekesindeki arzayı gidermek için İş makinesi giremeyince Belediyemiz elemanları kazma kürekle sorunu giderdiler.
İlçemiz Ketenciler Mahallemizde bir süredir su probleminin olması Belediye ekiplerimizi harekete geçirdi. Mahalle halkımızın ve ekiplerimizin çalışması sonucu tepe yamaçlarından geçen su hattının patladığı tespit edildi.Yağışların yoğun olması sebebiyle belediyemizin iş makinesinin tepe hattına çıkması mümkün olmadı, mahalle sakinlerimizin mağdur olmaması için kazma kürek çalışılarak 2 metre derinlikteki su şebeke hattımızda arızalı boru  bulunarak yenisiyle değiştirildi.