» BELEDİYE BAŞKANIMIZ OKULLARI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Muharrem Dinç yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle okullarımızı ziyaret etti.
belediye başkanımız İlçemizde bulunan üç okul ve bir öğrenci yurdunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Nedime Kaya İlköğretim okulunda okul müdürü Aydın Yıldız'la bir süre görüşüp okul konusunda bilgi aldıktan sonra Kazım Erdem Lisesine geçti. Belediye Başkanımız burada Lise müdürü Neslihan Coşkun ve aynı okulda bu yıl geçici olarak eğitime başlayan Yatılı Kız İmam hatip lisesi Müdürü Ali Yıldırım'la görüşerek kendilerinden okulları hakkında bilgi aldı.
Belediye Başkanımız okul Ziyaretlerinin sonuncusunu da ilçemizin tek özel öğrenci yurduyla tamamladı. Öğrenci yurdunda Yurt müdürü Sadık Evin Hoca ve Yurt Dernek Başkanı Baki Ketenciyle görüşen Başkanımız başarı dileklerinde bulundu yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.