» CUMHURİYET BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Ülkemizin Heryerinde Olduğu Gibi Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Çoşkuyla Kutlandı.
İlçemiz merkezinde 28 Ekim pazartesi günü Belediye binamız önünde bulunan Atatürk Anıtına Çelenklerin konulması saygı duruşu ve İstiklal marşımızın hep birlikte söylenmeasiyle Başlayan Cumhuriyet bayramı töreni iki gün boyunca devam etti.
29 Ekim Salı günü Kaymakamlıkta Kaymakam beyin Bayram tebriklerini kabuluyle başlayan etkinlikler Nedime Kaya İlkögretim okulunun bahçesinde ögrencilerin gösterileriyle devam etti. Etkinlik boyunca iki ögretmen tarafından sunulan program kaymakam Beyin günün önem ve anlatımını belirten konuşmasıyla başladı ögrenciler şiirler okudular, tiyatro gösterisi yaptılar, yöresel oyunlar oynadılar. Kaymakam Bey Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanımızın Ögrenci ögretmen ve halkın bayramlarını kutlamasıyla devam eden program ögrencilerin resmi geçiş töreniyle sona erdi.
Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına Gazilerimiz ve Şehit Aileleride Katıldılar. İlçemiz Kaymakamı Adnan Şen'in davetiyle İlçemizde bulunan gazilerimiz ve şehit aileleride törene katıldılar. Tören sonrası Belediyenin önünde oluşturulan alanda Gazi ve şehitailerine ikramda bulunuldu.