» İŞKUR DAN 10 KİŞİ BELEDİYEMİZDE İŞBAŞI YAPTI

Toplum Yararına Çalışma Projesi (T.Y.Ç.P) Kapsamında İlçemizden 10 Kişi Belediyemizde İşe Başladı
Hükümetimizin uyguladığı bu oldukça faydalı proje kapsamında İşkur İl Müdürlüğümüzle Belediyemiz arasında imzalanan protokolle Toplum Yarına Çalışma Projesine müracat edenler şarları uyanlar arasında yapılan noter kurası sonucunda ilçemiz sınırları içinde ikamet eden on kişi Belediyemizde işbaşı yaptı.
Maaşları ve sgk pirimler işkurtarafından karşılanacak olan on kişi 9 ay boyunca belediyenin çevre düzenleme ve altyapı işlerinde çalışacaklar.