» AGIR KIŞ ŞARTLARI ERKEN BAŞLADI KAR YOLLARI KAPADI

ilçemizde 7 aralık Cumartesi günü başlayan kar yağışı fırtına ve tipiye dönüşünce mahalle ve köy yollarımız kapandı.
9 Aralı Pazartesi günü havanın açılmasıyla sabah saatlerinde mahallelerimizin yollarını açma çalışmalarını başlatan belediye ekiplerimiz gece saat üçte çalışmalarını tamamlayarak mahallelerimizin yollarının tamamını ulaşıma açtılar. fakat gece geç satlerde başlayan kar yagışı ve fırtına gün boyu açılan yolların tamamını yeniden ulaşıma kapattı. 10 Aralık salı günü ihtibarıyla mahalle ve köy yollarımızın tamamı kapalı durumda. Uzun yıllardır ilkdefa ilçemizde olumsuz hava şartları nedeniyle salıgün pazar kurulamadı.
İlçe merkezindeki yolları açan ve merkezde kar kürüme çalışmaları yapan ekibimiz mahalle yollarını açmak için kar yağışının durmasını bekliyorlar.
ilçemizde ilk ve orta dereceli okullar üç gün tatil edildi.