» Rozet Takılması

Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürü Kemal SIĞMAZ’ ın sunduğu programda ilk konuşmayı yapan eski Belediye Başkanımız Yusuf GÜLSOY dönemi içinde kendisinin önemli hizmetler yaptığını bunun ispatı olarak ta Ak Partili belediye başkan adayının kazandığını belirtti.

Eski Belediye Başkanımız Yusuf GÜLSOY yeni Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ’ in yakasındaki Ak Parti rozetini çıkartarak Belediye Başkanlığı rozetini taktı. GÜLSOY Belediye Başkanı DİNÇ’ i tebrik ederek başarılar diledi.