» BİR HAFTA İÇİNDE İKİNCİ KEZ KARDAN KAPANAN YOLLARI AÇTIK

Uzun yıllar sonra ilk defa Aralık ayı başlarında İlçemize bir metrenin üzerinde kar yağdı. Mahalle ve köy yollarımızı ikinci kez kapandı.
cumartesi pazar günleri gerçekleşen yoğun kar yağışıyla mahalle ve köy yollarımız kapanmıştı, Belediye personelimizin gayretli çalışmalarıyla pazartesi gecesi geç saatlerde bütün mahalle yollarımızı açmıştık fakat yeniden devam eden kar yağışıyla yollarımızın tamamı kapandı 12 Aralık perşembe günü yeniden yolları açma çalışmalarımız başladı dört ayrı noktadan başlayan çalışmalar sonrasında mahalle yollarımız yeniden açıldı. mesai saatlerine bağlı kalmadan büyük özveriyle çalışan Belediye çavuşumuza ekip arkadaşlarımıza ve bize yardımcı olan eski belediye Çavuşumuz Salih Şahine (Çakır) çok teşekkür ediyoruz.
geçtiğimiz yıllarda sadece iki kepçeyle gerçekleşen bu çalışmalar şimdi dört araçla sürdürülüyor. Belediye Başkanımız tarafından hibe yoluyla Belediyemize kazandırılan bir kepçe ve bir greyderle çalışmalarımız çok kısa sürede tamamlanıyor.

Allah Kolaylıklar Versin,
  : Satı UMMAZ21.12.2013 11:41:24