» TOKİDE ÖNEMLİ GELİŞME ARSANIN TAPUSUNU ALDIK

İlçemizde uygulanacak olan 86 konutlu toki projesinde önemli gelişme yaşandı arsanın  tapusunu aldık.
İlçemizde büyük gelişmeye öncülük edecek toki projesinde önemli bir viraj dönülmüş oldu. Hükümet binasının yanında yeni Caminin karşısında bulunan İlçemiz esnaflarından Nahit Yürükel'e ait olan 9250m arsa tokiye verilmek üzere Belediyemiz tarafından satın alındı. Arsa üzerinde bulunan sorunlar kaldırılarak sorunsuz bir şekilde teslim alınan arsa tapusu Satıcı Nait Yürükel ve alıcı Belediyemiz adına Belediye Başkanımızın imzalarıyla el değiştirmiş oldu.
Konuyla ilgili Belediye Başkanımız şunları söyledi: Toki prejemizde birinci adım katılımcıları tamamlamaktı bunu başardık. Uygulanacak projede 86 adet daire için talepte bulunan ve paralarını yatıran hemşerilerimize ve dotlarımıza katkısı olan herkese teşekkü ediyorum. şimdi ikinci adımı tamalamak üzereyiz Allaha şükürler olsun Belediyemiz adına tapuyu teslim aldık. İnşallah bir hafta içinde tokiye tapuyu devreceğiz ve böylece ikinci adım tamamlanmış olacak ardından ihaleyle üçüncü adımıda atmış olacağız inşallah ilk baharla birlikte inşaat başlayacak diye umuyoruz. İlçemizde yeni bir çıgır açacak olan bu projeyle hem büyük oranda yaşanabilir konut sorununu çözmüş olacağız hemde ilçemiz nüfusunun artmasına büyük katkı sağlayacagız. Dogrusu bu preje beni çok heycanlandırıyor tahmin ediyorum projeye katılanlar ve ilçemizi seven herkes bu heycanı hissediyordur. ben tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyor katkısı olan herkese teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum. Rabbimden tamamına erdirmesi için niyazda bulunuyorum.

: mürüvvet yüksel01.02.2014 13:01:33