» ZİRAAT BANKASI İNŞAATINA BAŞLANDI

ilçemizde uzun yılların özlemi olan Ziraat Bankası açılması için inşaat çalışmaları başladı mütahhit ilk kazmayı vurdu.
bilindiği gibi banka olmadığı için İlçemiz vatandaşları banka işlemlerini Azdavay ve Küre ilçelerinde hallediyorlar, buda vatandaşlarımız açısında çok önemli zorluklar yaşanmasına neden oluyordu. İlimizde iki ilçede banka yoktu bizim ilçemiz ve seydilerde
Hükümetimizin aldığı bir kararla iki ilçemizdede banka açılmasına karar verildi. uzunca çalışmalar sonuda Belediye binamızın altkısmını bankaya tahsis ettik. 10 ocakta yapılan ihale sonrası Zemag İnşaat Müh. Tic. Ltd. Şti. Bankanın yapım işlemini üslendi. 13 Ocak Pazartesi günü ilçemize gelen Firma sahibi Zeki Sürmeli İlçemize yerleşerek hemen çaılmaları başlattı. Salı günü başlayan çalışmalarda belediyemiz elemanları tarafından bir gün içinde yıkım çalışmaları tamamlandı.
Yaklaşık bir buçuk ay sürecek çalışmalar sonrasında oldukça moder bir bina bankaya teslim edilmiş olacak. İnşallah Mart ayı içinde Ağlı Ziraat Bankası İlçemizde faaliyete başlayacak. Bankamızın yapılmasında bu noktaya gelinceye kadar katkısı olan herkese teşekkür ediyor ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

baskanım devam AGLI İÇİN LTFN....
  : metin demir 03.03.2014 22:12:00

hayırlı olsun emegi gecenlere teşekür ederim
  : yaşar koca26.01.2014 16:11:29

ağlımız gelişiyor cümlemize hayırlı olsun büyük değişim
  : ayhan çelik21.01.2014 19:07:05

BAŞKAN YOLA DEVAM DURMAK YOK.
  : kenan ETİŞGEN21.01.2014 14:11:35

Ağlı için Hayırlı uğurlu olsun.
  : Erkan Şahin18.01.2014 13:30:22

Gerçekten Çok İyi Olmuş Küre Ve Azdavaya Giden Vatandaşlara Kolayık Olur Emeği Geçen Herkese Teşekkürler, H A Y I R L I O L S U N,
  : Satı UMMAZ17.01.2014 11:22:58