» HAYDİ HAYIRLISI ARSAYI TOKİ YE DEVRETTİK

Belediyemizle Toki arasında yapılan anlaşmayla ilçemizde gerçekleşecek 86 konutluk proje kapsamında Belediyemiz satın aldığı araziyi Tokiye devretti.
İlçe merkezinde yeni Cami karşısında Hükümet Konağının yanındaki 10 dönümlük araziyi belediyemiz satın alarak Tokiye devretti. Ankara dan İlçemize gelen Toki yetkilisi Sayın Seyit Altınay Toki adına alıcı olarak imza koyarken Belediyemiz adınada Belediye başkanımız Muharrem Dinç imza attı. Böylece bu güne kadar Toki konusunda en önemli aşamalardan birisi geçilmiş oldu. şimdi hızlı bir şekilde ihale süreci başladı. Toki de Belediyemize çok yardımcı olan devir işlemleri içinde ilçemize gelen Toki yetkilisi Sayın Seyit Altınay'a Katkılarından dolayı İlçemiz Tapu Müdür vekili İsa  Yılmaz'a çok teşekkür ediyoruz. İlçemize halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

sayın başkanımıza Ağlı ilçemize gelmiş geçmiş en büyük hizmetlerden birine kavuşturduğu için çok teşekkür ederim.Ağlı ilçemize hayırlı olsun.
  : çetin kesim21.01.2014 21:43:47