» İLÇEMİZE KAPALI SPOR SALONU YAPILIYOR

İlçemizin girişinde panayır alanında bulunan futbol sahasının olduğu yere çok amaçlı kapalı spor salonu yapılacak.
Belediye Başkanımızın yoğun gayretleriyle yaklaşık iki yıldır yapılan çalışmalar ve hazırlanan proje neticesinde geçen yıl Gençlik Spor Bakanlığı tarafından projemiz kabul edilmiş geçtiğimiz aylarda da ihale gerçekleşmişti Gençlik Spor İl Müdürlüğüyle sözleşme imzalayan müteahhit firma yetkilileri ilçemize gelerek yeri teslim aldılar. Belediye Başkanımızı ziyaret eden müteahhit firma sahiplerinden Yıldırım Mert hemen şantiyeyi kuracaklarını ve 2014 yılı içinde kapalı spor salonunu teslim edeceklerini belirtti. İnşallah ilk baharla birlikte inşaat başlayacak. İlçemiz çok amaçlı modern bir spor salonuna kavuşacak.
 Belediye Başkanımız Gençlik Spor bakanlığında yaptığı görüşmeler neticesinde kapalı spor salonunun ardından ilçemize yakışan mütevazi bir stad yapımı içinde söz aldığını belirtti.
Yaklaşık bir buçuk milyon,  eski parayla bir buçuk trilyon TL civarı ihale edilen 250 kişi oturma kapasiteli kapalı spor salonumuzun şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Yapılacak Olan Spor Salonu Şimdiden Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun Emeği Geçen Herkese Teşekkürler,
  : Satı UMMAZ26.01.2014 12:50:38