» BELEDİYEMİZE YENİ ÇÖP ARACI GELİYOR

Belediyemize Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yeni sıfır çöp toplama ve taşıma aracı geliyor.
Belediye Başkanımızın girişimiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geçen yıl kabul edilen proje talebimizle ilgili aracın verileceği bildirilmişti. Bakanlıktan gelen yazıyla yeni çöp aracımızın işlemlerini Ankara'da tamamladıktan sonra 11 şubatta İzmirde ki Otakar fabrikasından teslim almamız gerektiği belirtildi.
Konuyla ilgili çok mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanımız daha öce İstanbul belediyelerinden yeterli çöp konteynırı alıp depolamıştık, yeni çöp aracımızın gelmesiyle bu çöp konteynırlarını mahallelerimize dağıtacagız böylece mahalle halkınında bu hizmetimizden yararlaanmasını saglayacağız. aracın verilmesinde katkısı olalanlara teşekkür ediyorum dedi.

belediye şu ana kadar bu çöp arabalarını almakta geç bile kalmıştır ağlı belediyesinde sade çöp kamyonları yeterli değildi başka yatırımlarda beklemekteyiz saygılarımla
  : murat şabano20.03.2014 19:30:34