» Yatılı Bölge İlköğretim Okulumuz (YİBO) Mezuniyet Töreni Düzenledi.

Yatılı Bölge İlköğretim Okulumuz (YİBO), okulun bahçesinde halka açık olarak düzenlediği mezuniyet töreninde davetlilere ve örgencilere pilav üstü döner ikram ettiler. İlçemiz merkezinde bulunan iki lokantamız tarafından kurulan döner tezgâhında hazırlanan dönerler, katılan herkese ikram edildi. Törene katılan İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanımız mezun olan 34 öğrenciye çeşitli hediyeler verdiler. Törende ilçemizden Türk halk müziği sanatçısı Enis MANGALOĞLU ve arkadaşları konser verdiler.