» YENİ ÇÖP TOPLAMA VE TAŞIMA ARACIMIZ GELDİ

Belediye Başkanımızın girişimleri neticesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe olarak alınan yeni Çöp Toplama ve taşıma aracı ilçemize geldi.
11 şubat Saalı günü Ankara da düzenlenen teslim töreniyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilçemize verilen çöp toplama ve taşıma aracının evrakları Belediye Başkanımız tarafından teslim alındı. Bir gün sonra izmirden Belediyemiz personeli tarafından teslim alınarak ilçemize getirildi.
Belediye binası önüne çekilen yeni araç ilçe halkı tarafından menuniyetle karşılanarak incelendi ve hayrılı olsun dileklerinde bulunuldu. Merkez Muhtarı Muammer Çolak Aracın yanında Belediye başkanımıza ilçemize kazandırdığı araç için teşekkür etti. diğer ilçe halkıyla birlikte hatıra resmi çektirdiler.
Yeni çöp toplama ve taşıma aracımızın ileçemize verilmesinde katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, Hükümetimize teşekkür ediyor İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Ağlı nın yaşam standartlarını yükselten Sayın Belediye Başkanımız Muharrem Dinç yine bir ilke imza atarak yine gönülleri fethetti fakat aday gösterilmemesiyle Ağlı kaybetti.
  : sebahattin yıldız14.02.2014 19:20:20