» BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN VEDA KONUŞMASI

Başkanımız tarafından Belediyemize kazandırılan hibe araçların hizmete katılması için yapılan törende Belediye Başkanımız veda konuşması yaptı.
Belediye Başkanımızın gayretleri ve girişimleriyle Belediyemize kazandırılan 12 adet büyüklü küçüklü araçlar yan yana dizilerek Başkanımız tarafından nereden ve nasıl aldığı anlatılarak ilçe halkına tanıtıldı. Bir adet Komotsu Greyder, bir adet Massey Fergison kato kepçe, bir adet 0 çöp toplama ve taşıma aracı, bir adet Doç kamyonet, 4 adet Renault Toros otomobil, bir adet Renault Kango kamyonet, bir adet Opel otomobil, bir adet Ford Transit kapalı kasa kamyonet bir adet yenilenen Cenaze Aracı bayraklarla süslenerek İlçe merkezinde sergilendi.
Programa İlçe Kaymakamımız kurumlarımızın yönetici ve çalışanları siyasetçiler ve ilçe halkı katıldı. Oldukça yoğun katılımın olduğu program sonunda İlçemiz emekli İmamı Hacı Hafız Yahya Kocaer tarafından dua yapıldı İlçe halkına pilav ayran ikram edildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Belediye başkanımız yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi. Belediye Başkanı adayı olarak karşınıza çıkmamda katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Bana Belediye Başkanlığını nasip eden Rabbime hamd ediyorum vicdanlarınız kadar temiz ve kıymetli oylarınızla bana bu yetkiyi veren siz ilçe halkına şükranlarımı sunuyorum. Bildiğiniz gibi Ak Partiden aday adayı oldum aday gösterilseydim büyük bir ihtimalle yeniden seçilecektim çünkü sizin şahsıma olan teveccühünüz bunu gösteriyordu. Lakin mensubu olmaktan gurur duyduğum partim beni değil de başka bir arkadaşımızı aday gösterdi, hayırlısı olsun benim aday olmamamda ilçemizden malum kişiler ve il başkanıyla milletvekilinin birinin etkili oldu yani genel merkezimizin yanıltıldığını gördüm. Ama seçim sonunda kimin haklı kimin haksız olduğu görülecek.
Görevde olduğum beş yıl boyunca çok sıkıntılar yaşadım her şey sizlerin gözleri önünde gerçekleşti ekip çalışması yapamadım hep tek başımı mücadele ettim mesai arkadaşlarımdan başka kimseden yardım görmedim. Eğer ekip çalışması yapabilseydik şurada gördüğünüz iş makineleri ve araçlar kadarı şu tarafta da bulunurdu. Beş yıl boyunca utanacak ilçemi zora sokacak ve mensubu bulunmaktan gurur duyduğum partime leke getirecek hiçbir şey yapmadım. Bir karış yer satmadım. Bilakis aldım hiçbir şeyi eksiltmedim hatta üzerine koydum. Görevi bırakmaya hazırlandığım şu günlerde birçok sevinci birlikte yaşıyoruz. İlçemizde Ziraat Bankası açılmak üzere 86 konutluk TOKİ projesi ihalesi bitti ilkbaharla başlayacak. Kapalı spor salonu temel çalışmaları başladı. Atık su arıtması tamamlanmak üzere yani önümüzdeki mart ve nisan aylarından itibaren ilçemiz adeta şantiye alanı gibi olacak yaz boyu en az yüze yakın insan ilçemizde çalışacak. Bundan bütün ilçe faydalanacak.
Gayretli çalışkan personelime çalışma arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sizlere de katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bana haklarınızı helal edin bende sizlere hakkımı helal ediyorum dedi.