» KAPALI SPOR SALONU İNŞAATI BAŞLADI

ilçemiz girişine yapılacak olan kapalı spor salonu hafriyatı yapılarak temel atma çalışmaları başladı.
Belediyemiz öncülüğünde Gençlik Spor Bakanlığı tarafından ihale edilen 250 kişi oturma tribünü olan çok amaçlı kapalı spor salonunun ihaleyi alan Ankaralı müteahhit tarafından yapım çalışmaları başladı. İlçemiz girişinde bulunan panayır yerinde şehir stadının alanında yapılacak salon inşaatını alan müteahhit firma şantiyesini kurarak çalışmaları hızlı bir şekilde başlattı. hafriyatını bitirerek temel çalışmalarını yapma durumuna geldi. inşat alanında incelemeler yapan Belediye Başkanımız firma yetkilileriyle fikir alışverişinde bulundu. firma yetkililerinden alınan bilgiye göre yaz aylarında Kapalı spor salonunun tamamlanacağı belirtildi. ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.