» ZİRAAT BANKASI AĞLI ŞUBESİ HAZIR

İlçemizde açılmak üzere olan Ağlı Ziraat Bankası Şubesi inşat çalışmaları tamamlandı.
Mart ayının 18 de açılışının yapılması planlanan Ziraat Bankası Ağlı şubesi inşatı tamamlanarak açılaşa hazır hale getirildi. Mütahhit firma tarafından hazırlanan bannkada her malzeme birinci sınıf olarak kullanıldı. Belediyemiz hizmet binasının altında Belediyemize ait üç ayrı bölmeden oluşan alanda gerçekleşen bankada iç donanımda tamamlandı mevcut şekliyle gelen memurlar hemen hazır olan masalarının başında koltuklarına oturup hizmete başlayacak duruma geldi.
Belediye Başkanımız kış mevsimi olmasına ve şartların zorluğuna rağmen bir ay gibi kısa bir sürede çalışmaları tamalayan mütahhit firma sahibi Zeki Beye teşekkür ett. Firma sahibi Zeki Beyde katkılarından ve desteğinden dolayı Başkanımıza Teşekkür ederek Ağlı'yı ve Ağlılıları çok sevdiğini belirterek İlçemizden ayrıldı. Zeki Beyin Başkanımızı ziyareti sırasında orada bulunan Belediye Başkanımızın Oğlu Ömer Dinç'te bankanın ilçemize hayırlı olmasını diledi.