» ZİRAAT BANKASI AÇILDI

İlçe halkının en büyük beklentisi olan Ziraat Bankası Ağlı Şubesi mütevazi bir törenle hizmete başladı.
Belediye Binamızın altında oldukça modern bir şekilde hazırlanan mekanda 18 Mart salı günü hizmete açılan Ziraat Bankasının Müdürü Yücel Sağlık Araç Ziraat Bankası Müdür yardımcılığından ilçemize Müdür olarak atandı. Aslen Kastamonu İhsangazili olan müdürümüze ve ekibine başarılar diliyoruz.
Bankanın açılışında resmi bir açılış töreni olmamasına rağmen ilçe halkı oldukça yoğun katılım gerçekleştirdi. bankanın önü Müdür Beyin odası gönderilen çiçekler ve çelenlerle gül bahçesine döndü. Belediye Başkanımız yaptığı kısa konuşmada İlçemizin en önemli kurumlarından biri olan Ziraat Bankası uzun yıllardır özlemle beklenen bir kurumdu gelmesi için herkes uğraştı. Ama bizim dönemimizde kısmet oldu bu bir hükümet politikasıdır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bankamızın Müdürü ve personeline ilçemize hoş geldiniz diyerek hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Bu konuşmanın ardından hep birlikte açılış gerçekleşti Müdür Bey ve Banka personeli tarafından ziyaretçilere pasta ve çeşitli içecekler ikram edildi.
Ağlı Belediyesi olarak Ziraat Bankasının İlçemize ve halkımıza hayırlı olması dileklerimizle çalışanlarına başarılar diliyoruz.

HAYIRLI UĞULLU OLSUN İNŞALLAH,
  : Satı UMMAZ24.03.2014 14:46:34