» MAHALLERİMİZE ÇÖP KONTEYNIRI BIRAKTIK

Belediyemiz mahallerimize çöp konteynırı yerleştirdi bundan böyle mahallelerimiz de çöp toplama hizmeti verilecek.
Belediye başkanımız Muharrem Dinç tarafında halkımıza verilen söz yerine getirilmiş oldu. Başkanımız tarafından İstanbul Belediyelerinden Hibe olarak Alınıp depolanan çöp konteynırları Çevre Bakanlığından alına çöp toplama ve taşıma aracının hizmete girmesiyle mahallerimizde çöp toplama hizmetimiz başladı. mahallerimizin bazılarında eksik kalan çöp konteynırların ileriki günlerde tamamlanmasıyla ilçemize bağlı 54 yerleşim yerinin tamamında çöpler belediyemiz tarafından toplanacak ilçemize ve mahallerimize hayırlı olmasını diliyoruz.
Belediye başkanımız tarafından hazırlanan konuyla ilgili mektup mahalle halkına dağıtıldı. bu mektubu yayınlıyoruz.
 MAHALLEMİZİN SAYGI DEĞER HALKI
Belediyemiz bu günden itibaren sizlere çöp toplama hizmeti vermek amacıyla mahallenize çöp konteynırı bıraktı bundan böyle yok edemediğiniz çöpleriniz belediyemiz tarafında toplanıp çöp dökme alanına boşaltılacak. bu çöp konteynırlarını İstanbul belediyelerinden hibe olarak aldık. Çevre Bakanlığından hibe olarak aldığımız yeni çöp toplama ve taşıma aracımızın gelmesiyle sizin hizmetinize sunuyoruz.
Değerli hemşerim sizden isteğimiz bu hizmetin normal şekilde devam etmesi için duyarlı olmanız. bildiğiniz gibi on mahallemiz bu mahallelere bağlı 54 yerleşim yerimiz var yani mahallenize bıraktığımız çöp konteynırı gibi en az ilçe genelinde 100 adet çöp konteynırımız var. belediyemizin imkânları da malumunuz her gün veya gün aşırı çöpünüzü toplama imkanımız yok. bu sebeple lütfen çöp konteynırınıza sahip çıkın gereksiz çöplerle doldurmayınız. Mahalleniz ortamında yok edebileceğiniz çöplerinizi önceden olduğu gibi yok ediniz bu çöp konteynırına doğal ortamda yok edemediğiniz çöplerinizi atınız. Gereksiz kullanan komşularınızı da kırmadan iyi niyetle ikaz ediniz. Çöp konteynırınız dolduğunda Muhtarınıza veya Belediyemize haber veriniz. Hizmetin en güzeline layık olan siz saygıdeğer hemşerilerime Çöp konteynırınızın hayırlı olmasını diliyor sizlere sevgi ve selamlar sunuyorum.

Muharrem DİNÇ
                                            Ağlı Belediye Başkanı