» Teşekkür Panomuzda Yer Almak İster misiniz?

Belediye Binamızın girişine Başkanımız tarafından yerleştirilen teşekkür panosunda Belediyemize katkısı olanları isimleri yer alıyor. İstanbul Perpa elektronikçiler çarşısında tercüme bürosu işleten Akçakese Köyünden Metin BAŞ’ ın hediyesi olan panoda şimdilik Katomuza bakım yaptıran, çocuk oyun gurupları veren Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin BÜRGE, 3 adet profesyonel marangoz makinesi hediye eden Abanalı İş Adamı Hüseyin BOZKURT ve Büro mobilyaları hediye eden Cide Soğuksu Yalçın Köyü Dernek Başkanı Eyüp Demirkapı’ da Mobilya imalat ve satışı yapan Ali KONUK yer alıyor. Sizde belediyemize katkıda bulunarak teşekkür panomuzda yer alabilirsiniz.