» Görevi Devir Alma

30 Mart yerel seçimlerinde Ağlı halkının tercihleriyle seçimi kazanan Ağlı Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK Mazbatasını alarak 4 Nisan Cuma günü Belediye Önünde gerçekleşen devir teslim töreniyle göreve başladı. Törene ilçe halkımızın büyük ilgisi vardı. Öncelikle duayla törene başlandı.

İlçemiz hanımlarının da törene büyük ilgisi dikkat çekti. Başkanımız Şahin ÇOLAK devir teslim törenine katılanlara pasta ve meyve suyu ikramında bulundu.

Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürü Kemal SIĞMAZ’ ın sunduğu programda ilk konuşmayı yapan eski Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ dönemi içinde birlikte çalıştığı personellere yaptığı hizmetlerin başarısı olarak teşekkür belgesi verdi.

Eski Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ yeni Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK’ in yakasına Belediye Başkanlığı rozetini taktıktan sonra Belediye başkanımız Şahin ÇOLAK' ı tebrik ederek başarılar diledi.

Rozetin takılmasının ardından Ağlı Belediye Başkanı olarak kürsüye davet edilen Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK önce kendisine destek veren, güvenen İlçe halkına teşekkür etti. Çolak daha sonra şunları söyledi;

“Bizlere verilen destek ve güvenden dolayı tüm halkımıza teşekkür eder, saygılar sunarım.
         Seviyeli, sakin, medeni bir şekilde demokratik yarış olan bu seçim sürecinde her türlü gerekli hassasiyeti gösteren başta belediye başkan adaylarımıza, siyasi parti yöneticilerimize ve siz değerli halkımıza tekrar teşekkür ediyorum.

Artık seçim geride kaldı. Hiçbir küskünlük, kırgınlık, dargınlık olmadan bundan sonra Ağlımız için birleşme, kaynaşma, hizmet etme zamanıdır. Bu seçimin ne galibi olsun, ne mağlubu olsun. Kazanan Ağlımız olsun, halkımız olsun” diyerek sözlerine devam etti.

Yeni Belediye Başkanımız sözlerini bitirdikten sonra kurban kesildi.  Açık havada gerçekleşen devir teslim töreni sonrasında belediye binasına girerek Muharrem DİNÇ’ den görevi devraldı.