» Mahalle Muhtarlarıyla Toplantı

Belediyemiz konferans salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısında, Yeni Mahalle muhtarlarımıza Belediyemizin durumu ve yapılacaklar hakkında bilgiler verildi. Yapılacak çalışmaların , muhtarlarımızla elbirliği ve yardımlaşma içerisinde yapılmasının önemi anlatıldı. Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, ilçemiz nüfusunun arttırılması, ilçemizde ikamet edip te ikametgahı olmayan vatandaşımızın kaydını yaptırılmasına yardımcı olmak, Belediye alacaklarının tahsilinde yardımcı olmak, kayıp ve kaçak su kullanımlarının önlenmesi konularında  Muhtarlarımızın desteğini istedi.