» İstanbul Feshane Günleri

İstanbul Feshanede Düzenlenen Kastamonu Günlerinde Belediyemiz ve kaymakamlığımız birlikte açtığımız Standımıza Yogun ilgi oldu.

Kas-Der Kastamonulular Dayanışma Derneğinin düzenlediği 7. Feshane Kastamonu günleri kapsamında Kastamonu kültürü İstanbul' a taşındı. Belediyeler iç kısımda açtıkları standlarda hemşerilerini ve misafirleri karşılarken, ilimizin her ilçesinden getirilen yöresel ürünler hemşerilerimiz ve istanbullular tarafından yoğun ilgi gördü. Belediyemiz standı dört gün boyunca hizmet verdi. Kastamonu Valimiz başta olmak üzere çok sayıda Milletvekili ve Belediye Başkanı standımızı ziyaret ederek elma ekşimizi tattılar. Hepsi de bu doğal ve yöresel içeçegimizi çok beğendiklerini söylediler. Feshanenin bahçesinde kurulan gıda bölümünde yöremizin etli ekmeği, banduma, düğün böreği, mantı, tirit ve kuyu kebabı stantları gün boyu hizmet verdi.