» Halı Saha Turnuvası

Ağlı Kaymakamlığı ve Eneska Mutfat sponsorluğunda düzenlenmiş olan Halı Saha turnuvasına büyük ilgi vardı. 9 Takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvaya Azdavay, Seydiler, Küre ilçelerinden katılan takımlar oldu. Turnuva, Takımların büyük mücadelesine sahne oldu. 1. si değişmeyen turnuvada, kazanan önceki senenin kupanın sahibi Eren Gıda Ağlı oldu. Finalde Küre ile karşılaşan Eren Gıda Ağlı, Küre yi 2-1 skorla yenerek kupanın sahibi oldu. Kupayı Belediye Başkanımız ve Ağlı Kaymakamımız takdim etti.