» Sayın Devlet BAHÇELİ ilçemize ziyarete geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli  1 Haziran'da seçimlerin yenileneceği Kastamonu'nun Çatalzeytin İlçesi'nde yapacağı miting öncesi, ilk olarak güzel İlçemizi ve Belediyemizi ziyaret etti.Meydanda onu bekleyen yoğun bir ilgi vardı. Sayın Bahçeli, ilçemiz meydanında uzun kuyruk oluşturan onlarca kişiyle tek tek tokalaştı. Karşılama sonrası Belediyemize ziyarette bulunan Sayın Devlet Bahçeli'ye elle dokunmuş olan Ağlı yazılı kilimi takdim eden Başkanımız Şahin Çolak belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Brifing sonrası halka hitap eden Bahçeli seçim sonuçlarından dolayı Başkanımız Şahin Çolak 'ı tebrik edip, '' Ben inanıyorum ki böyle güzel gelişen, imarıyla her yönüyle yaşanabilir bir kent olan ve devamlıda göç vererek insan kaybına sebebiyet veren bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha güvenilebilir gelişen bir kent haline getireceğine inanıyoruz ve Milliyetçi Hareket Partisi olarakta Sayın Şahin Çolak Beyefendiye kefil olduğumuzu belirtiyoruz'' diyerek sözlerine son vererek ilçemizden ayrıldı.. Ziyaretlerinden ötürü Sayın Devlet Bahçeli' ye teşekkür ederiz.