» Bakanımız Murat BAŞESGİOĞLU İlçemizi Ziyaret Etti

Devlet eski Bakanı Murat BAŞESGİOĞLU ilçemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımıza hayırlı olsun dileğinde bulundu. 12 Haziran Cuma günü Ak Parti İl Başkanı, il genel meclis Başkanı ve İl teşkilatı mensuplarıyla ilçemize gelen Bakanı, Belediye Başkanımız, Ak Parti İlçe Başkanı, ekibi, belediye ve il genel meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe halkımız oldukça kalabalık araç konvoyuyla ilçe sınırında karşıladılar. İlçemizde önce belediyeyi ziyaret eden Bakan BAŞESGİOĞLU Belediye Başkanımızın makamına geçerek bir süre sohbet etti. Görevinin hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanımız Bakana ilçemiz hakkında bilgiler verdi. Öncelikli konular da kendisinin yardımını istedi, Bakan BAŞESGİOĞLU da yardımcı olacağı sözünü verdi. Bakan Murat BAŞESGİOĞLU, Belediyemiz konferans salonuna geçerek burada bekleyen ilçe halkına hitaben bir konuşma yaptı. Bakan halktan Belediye Başkanımıza yardımcı olmalarını, sahip çıkmalarını istedi. Başkanın güzel hizmetler yapacağına inandığını belirtti. Bakan BAŞESGİOĞLU ve beraberindekiler ilçemizde yeni ibadete açılan merkez camimizde Cuma namazını kıldıktan sonra ilçemizden ayrıldılar.