» Ağlı Kalesinde Yemekli Toplantı

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK çevredeki yatırımcı iş adamları ile ağlı kalesinde yemekli toplantı yaptı. Toplantıya Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Kartal, MHP ilçe Başkanı Satı Mehmet Kavuş, Küre Eti Bakır A.Ş, Emmidağ Mermer Sanayi, Onur Mermer, Acar Mermer, Tokiyi yapan müteahhid, firmaların sahipleri ve yetkilileri ile ilçemiz iş adamı Hakkı Yücel katıldı. Belediye Başkanımız iş adamlarına belediyemize köy ve mahallelerimize yapmış oldukları yardımlardan ve istihdam sağlayarak ilçemizde ki işsizliğe bir nebze olsun çare olduklarından dolayı teşekkür etti. İş adamlarımız ise katkı ve yardımlarının devam edeceğini söylediler.