» Daha Güzel Bir Ağlı Senin İkametine Bağlı

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, İlçe  nüfusunun artırılması çalışmaları kapsamında ilk adım olarak muhtar toplantıları ve afiş ile duyurular  yaparak Ağlı hemşerilerimizde ilgi uyandırmaya çalışıyor. Bilindiği üzere Belediye hizmetlerinin gerçekleşmesi gelirleri ile doğru orantılı. Belediyemizin de gelir kalemleri oldukça sınırlı. İller Bankası payımız Belediye nüfusuna göre verilmekte ve bir kişi için aşağı yukarı aylık 30,00 tl civarında. Kış aylarını gurbette geçiren  halkımız, yılın büyük bir bölümünü ilçemizde geçirmekte ve Belediyemiz hizmetlerinden faydalanmaktadır .Bu şekilde ilçemiz dışında  ikamet eden vatandaşlarımızın 1. adreslerini Ağlı'ya almalarını Ağlı' yı seven herkesten rica ediyoruz.

Belediye Başkanımız her akşam teravih namazını farklı bir mahallede kılarak hemşerilerimize durumun önemini belirtiyor.

Bu konuyla ilgili Belediye Başkanımızın vatandaşlarımıza vermiş olduğu mesaj ise şu şekilde ; " Değerli hemşerilerim Belediyemize Devletten nüfusumuza göre para gelmektedir. İkamatgahınızı Ağlı' ya alırsanız Belediyemizin sizlere hizmet etme gücü çok daha artacaktır. 1. ikamatgahınızı ilçemize alın daha çok hizmete kavuşun. Saygılarımla.. "  Şahin ÇOLAK / Ağlı Belediye Başkanı